• Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz. Daha fazla bilgi edin.

Alert içinde form oluşturma

Konuyu Okuyan Kişiler (0)

samiakdi

webmaster.tc
Katılım
6 Ağu 2012
Mesajlar
3
Beğeniler
0
#1
Merhaba webmaster.tc uyeleri benim tam olarak yapmadığım ancak sizlerden yardım alarak yapabileceğimi dusunduğum bir şey var .
Mesela bir giriş yap adında bir linkimiz var ve tıklanıldığında alert içinde bir formumuz olacak bilirsiniz ya inputlar ve de butonumuz olacak sizlerden bu konu hakkında yardım bekliyorum şimididen hepinize teşekkürler :D
 

Çağrı

webmaster.tc
Katılım
4 Ağu 2012
Mesajlar
86
Beğeniler
0
Konum
izmir
#2
Merhaba;

Söyle bi yol izleyebiliriz.Gizli bir div yaparız.Buton tıklanınca bu div gözükür.Bu divdede formu koyarız.Koda dökmek gerekirse.


PHP:
<div id="girisformu" style="background:#ccc;position:fixed;display:none;width:300px;height:100px;left:400px;top:20px;">
giriş formu<br />
Kullanıcı adı : <input type=text /><br />
Şifre : <input type=password /><br />
<input type=submit>
</div>
<input type='button' onClick="document.getElementById('girisformu').style.display = 'block';" value='Giriş formunu Göster' />
Sen tasarım açısından düzeltirsen güzel birşey olur :)
 

samiakdi

webmaster.tc
Katılım
6 Ağu 2012
Mesajlar
3
Beğeniler
0
#3
tamam sagol kardeşim ancak bunu alert içerisine nasıl oluşturacagız :D
 

Çağrı

webmaster.tc
Katılım
4 Ağu 2012
Mesajlar
86
Beğeniler
0
Konum
izmir
#4
alert içinde mümkün değil.Ancka bunu html/css ile alerte benzetebilirsin.Şekil falan verebilirsin.
 

samiakdi

webmaster.tc
Katılım
6 Ağu 2012
Mesajlar
3
Beğeniler
0
#5
anladım kardeşim verdiğin bilgiler için cok teşekkürler ancak sana bir ornek vereyim mesela ntvspor.net te uye girişi bak onun gibi