• Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz. Daha fazla bilgi edin.

hatalı kullanıcı adı ve şifre YARDIM

Konuyu Okuyan Kişiler (0)

emqoqo

webmaster.tc
Katılım
14 Nis 2013
Mesajlar
17
Beğeniler
0
#1
Kullanıcı adı ve şifre hatalı diye uyarı veriyor giris.php ' de // ***** ?? ***** DİYE İŞARETLEDİĞİM YERDE atadığım değişkenlerde bi problem mi var ? lütfen yardımcı olursanız sevinirim


index.php

PHP:
<form id="form1" action="giris.php" method="post">

<section class="kullanici">

    <div class="kullaniciadi">ADMİN ADI : </div>
        <div class="kullanicitext">
            <input id="name" class="name" name="txtKadi" type="text" value="Kullanıcı Adı" />
        </div>
        
    <div class="kullanicisifre">ADMİN ŞİFRE : </div>
        <div class="kullanicipass">
            <input class="pass" name="txtPass" type="password" value="PassWord" />
        </div>

    <div class="kullanicihatirla">
            <input name="benihatirla" type="checkbox" value="EVET" />BENİ HATIRLA !
    </div>

    <div class="kullanicigiris">
        <input class="girisbuton" name="submit" type="submit" value="Giriş Yap" />
    </div>

    <div class="kullanicisifresiniunutur">SİFREMİ UNUTTUM</div>

    <br />

</section>

</form>

giris.php


PHP:
 <?php
if(isset($_COOKIE['uye']) && isset($_COOKIE['gizli'])){
    $kullanici=mysql_real_escape_string($_COOKIE['uye']);
    $sifre=mysql_real_escape_string($_COOKIE['gizli']);
}elseif(isset($_POST['txtKadi']) && isset($_POST['txtPass'])){
    $kullanici=mysql_real_escape_string($_POST['txtKadi']);
    $sifre=md5($_POST['txtPass']);
}else{
    header("Location:index.php");
    exit();
}
$result=mysql_connect("x","x","x");
mysql_select_db("x_");
mysql_set_charset('latin5');
$sql="SELECT FROM ultrasuperadmin WHERE adminKut='{$kullanici}' AND adminKeyKut='{$sifre}'";
$sorgu=mysql_query($sql);
$sonuc=mysql_num_rows($sorgu);
//***** 1 dönerse üyelik sisteminde var, değilse yoktur... *****
//***** ??  *****
if($sonuc == 1){
    if($_POST['benihatirla']=="EVET"){
        //BENİ HATIRLA İŞARETLİ İSE 1 AYLIĞINA ÇEREZ ATA
        setcookie("uye",$_POST['txtKadi'], time()+60*60*24*30);
        setcookie("gizli",md5($_POST['txtPass']), time()+60*60*24*30);
    }elseif(isset($_POST['txtKadi'])){
        setcookie("uye",$_POST['txtKadi']);
        setcookie("gizli",md5($_POST['txtPass']));
    }//***** ??  *****
}else{
    $mesaj="HATALI KULLANICI ADI VE ŞİFRE";
    header("Location:index.php?mesaj=".$mesaj);
    exit();
}
echo "HOŞGELDİNİZ";
?>
 

inforesim

webmaster.tc
Katılım
4 Ağu 2012
Mesajlar
2,439
Beğeniler
0
#2
PHP:
SELECT FROM
bununla değiştir

PHP:
SELECT * FROM
ayrıca {} arasında niye yazıyorsun değişkenleri ?