Arkadaşlar Minecraft sunucunuz varsa ve sunucunuza bir site açmak istiyorsanız bu scripti kullanabilirsiniz. Scriptin tamamını ben kodladım, tasarımı ise internette ücretsiz dağıtılıyor (Ben tek bir yerde gördüm).
Kullanımı:
Scriptin ayar.php, linkler.php ve duyuru.php dosyalarını düzenleyerek kullanabilirsiniz.
Siteye İçerik Ekleme:
Twitter sayfanızdan yazdığınız Tweet'ler anasayfanızdan çıkar. Ayrıca duyurular.php dosyasından duyuru girebilirsiniz.
Ek Özellikler:
Script sunucunuzun Online/Offline olduğunu ve kaç oyuncunun şu an sunucunuzda oynadığını göstermektedir.
Scriptin Açıkları:
Scriptte herhangi bir güvenlik açığına yol açabilecek kod yok. Yani siteniz scriptteki bir hatadan dolayı hacklenemez.
Diğer Notlar:
Scripti dağıtmanız serbest, satmanız yasaktır.
Script Demosu:
AzizCraft
Scripti İndir:
Ekli dosyayı görüntüle minecraftscripti.zip
Kullanımı:
Scriptin ayar.php, linkler.php ve duyuru.php dosyalarını düzenleyerek kullanabilirsiniz.
Siteye İçerik Ekleme:
Twitter sayfanızdan yazdığınız Tweet'ler anasayfanızdan çıkar. Ayrıca duyurular.php dosyasından duyuru girebilirsiniz.
Ek Özellikler:
Script sunucunuzun Online/Offline olduğunu ve kaç oyuncunun şu an sunucunuzda oynadığını göstermektedir.
Scriptin Açıkları:
Scriptte herhangi bir güvenlik açığına yol açabilecek kod yok. Yani siteniz scriptteki bir hatadan dolayı hacklenemez.
Diğer Notlar:
Scripti dağıtmanız serbest, satmanız yasaktır.
Script Demosu:
AzizCraft
Scripti İndir:
Ekli dosyayı görüntüle minecraftscripti.zip