• Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz. Daha fazla bilgi edin.

PHP Header Boşluk Sorunu .

Konuyu Okuyan Kişiler (0)

MuhammedEKSİ

webmaster.tc
Katılım
3 Kas 2012
Mesajlar
222
Beğeniler
0
Konum
Türkiye
#1
Merhaba .

Yine bir sorunum var arkadaşlar.

PHP:
<?php
session_start();
ob_start();
require_once('twitteroauth/twitteroauth.php');
require_once('config.php');
require_once('function.php');
if (empty($_SESSION['access_token']) || empty($_SESSION['access_token']['oauth_token']) || empty($_SESSION['access_token']['oauth_token_secret'])) {
  	?>
	<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=clearsessions.php">
        <? 

    exit();
}

$access_token = $_SESSION['access_token'];
$connection = new TwitterOAuth(CONSUMER_KEY, CONSUMER_SECRET, $access_token['oauth_token'], $access_token['oauth_token_secret']);
//Tüm bilgilerin kaynağı alınıyor
$bilgi = $connection->get('account/verify_credentials');
// Kullanıcı Database Kontrolü
$say = mysql_fetch_assoc(mysql_query("select * from users where twid='".$bilgi->id."'"));
if ($say["id"] > "0") { //kullanıcı var ise
if ($say["oauth_token"] == $access_token['oauth_token'] || $say["oauth_secret"] == $access_token['oauth_token_secret']) {
$sql = mysql_query("update users set twfol='".$bilgi->followers_count."' where twid='".$bilgi->id."'");
 } else {
 echo "<br><br><br><center><img border='0' src='images/yasak.jpg'></center>";
 exit(); 
 }  } else { // kullanıcı yok ise
datayaz($access_token['oauth_token'],$access_token['oauth_token_secret'],$bilgi->screen_name,$bilgi->id,$bilgi->followers_count,$standartkredi);  }
// Kontrol tamamlandı 
$screen_name = $bilgi->screen_name;
// Kredi sorgulanıyor
$limit = $say["kredi"];
kredisorgulahome($limit);
// Kredi sorgulama bitti
?>
<?php include('header.php'); ?>
  <!-- START Banner Area -->
      <section class="banner-slider">
         <div class="center-wrap">
            <div id="slides">
               <div class="slides_container">
                  
              
   
                  <div class="clearfix home-slider-post">
                    
                     <center> 
<center><h4>Üye Bilgisi</h4></center> 

<h5><center><img src='<? echo foto($screen_name,'bigger'); ?>' ?></center></h5> 

<h5><span> → Username : @<? echo ubilgisi($screen_name); ?></span></h5> 

<h5><span>→<? 
// Kredi gösteriliyor 
if ($_GET["action"] == "send") { 
$saydir = $kay; 
echo "Kalan Kredi : ".$saydir; 
 } else {  
echo "Kalan Kredi : ".$limit;   } ?></span></h5> 



<h5><span>→ Üyelik Tipi : <? if($say["gold"] == "1"){ echo "Gold"; } else { echo "Standart"; } ?></span></h5> 

<h6><span>→ Takipçi Sayısı : <? echo tsayisi($screen_name); ?></span></h6> 

</div>  

<div class="tb9">
<br><center><b>Günlük kredi limitiniz dolmuştur. 24 saat içinde krediniz hesabınıza eklenecektir.</b></center><br><br>
</div>

</center> 
                     
                        
                     </div>
                  </div>
                  <!-- END slider post -->
                  
                  
                  
               </div>
               <!-- END slides_container -->
            </div>
            <!-- END slides -->
         </div>
         <!-- END center-wrap -->
         <div class="shadow top"></div>
       
         <div class="tt-overlay"></div>
      </section>
      <!-- END Banner Area -->
<?=$duyuruconnectlinki;?><?=$duyuruconnect;?>
<?php include('footer.php'); 
ob_end_flush();
?>

Sitenin kodları bunlar. Sitenin üst kısmında beyaz bir boşluk var. Nasıl düzeltebilirim ?
 

inforesim

webmaster.tc
Katılım
4 Ağu 2012
Mesajlar
2,439
Beğeniler
0
#2
PHP ile alakası yokki bunun, Bu kodun çalıştığı site adresini ver bakalım.
 

Makuma

webmaster.tc
Katılım
6 Ağu 2012
Mesajlar
47
Beğeniler
0
#8
Utf-8 bomsuz kaydedersen "php" dosyasini bosluk olmaz.
Yanliz tum "php" dosyalarini duzelt.