• Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz. Daha fazla bilgi edin.

Radyo Kodu Hakkında

Konuyu Okuyan Kişiler (0)

ByonuR

webmaster.tc
Katılım
30 Ara 2012
Mesajlar
116
Beğeniler
0
Konum
İzmir
#1
Arkadaşlar aşağıdaki Media Player HTML Koduna radyomu eklemek istiyorum bunun neresine yazacağım adresi portu felan yardım ederseniz sevinirim;


HTML:
<object id="mediaPlayer" 
 width="300" 
 height="300"
 classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95" 
 codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701" 
 standby="Microsoft Windows Media Player bilesenleri yukleniyor.."
 type="application/x-oleobject"> 
 <param name="FileName" VALUE="dosya_adi.wmv"> 
 <param name="ShowControls" value="1">
 <param name="AutoStart" value="0">
 <param name="ShowDisplay" value="False">
 <param name="AutoRewind" value="0">
 <param name="PlayCount" value="3">
 <param name="ShowStatusBar" value="1">
 <param name="ShowGotoBar" value="0">
 <param name="AutoSize" value="0">
 <param name="EnableContextMenu" value="false">
 <param name="BorderStyle" VALUE="1">
 <param name="DisplayForeColor" VALUE="0">
 <param name="DisplayBackColor" VALUE="0">
 <embed type="application/x-mplayer2" 
 pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/" 
 filename="dosya_adi.wmv" 
 src="dosya_adi.wmv" 
 name="mediaPlayer" 
 autostart=0
 showcontrols=1
 showdisplay=False
 showgotobar=0
 enablecontextmenu=false
 showstatusbar=1
 autosize="0" 
 width="900" height="45"
 </embed> 
 </object>
 

gkbrk

webmaster.tc
Katılım
9 Ağu 2012
Mesajlar
1,044
Beğeniler
0
#2
HTML:
<object id="mediaPlayer" 
 width="300" 
 height="300"
 classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95" 
 codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701" 
 standby="Microsoft Windows Media Player bilesenleri yukleniyor.."
 type="application/x-oleobject"> 
 <param name="FileName" VALUE="SİTEADI:PORT"> 
 <param name="ShowControls" value="1">
 <param name="AutoStart" value="0">
 <param name="ShowDisplay" value="False">
 <param name="AutoRewind" value="0">
 <param name="PlayCount" value="3">
 <param name="ShowStatusBar" value="1">
 <param name="ShowGotoBar" value="0">
 <param name="AutoSize" value="0">
 <param name="EnableContextMenu" value="false">
 <param name="BorderStyle" VALUE="1">
 <param name="DisplayForeColor" VALUE="0">
 <param name="DisplayBackColor" VALUE="0">
 <embed type="application/x-mplayer2" 
 pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/" 
 filename="SİTEADI:PORT" 
 src="SİTEADI:PORT" 
 name="mediaPlayer" 
 autostart=0
 showcontrols=1
 showdisplay=False
 showgotobar=0
 enablecontextmenu=false
 showstatusbar=1
 autosize="0" 
 width="900" height="45"
 </embed> 
 </object>
 

ByonuR

webmaster.tc
Katılım
30 Ara 2012
Mesajlar
116
Beğeniler
0
Konum
İzmir
#5
Tamam deneyin sorun olursa söyleyin bir daha bakarım :)
Hocam dün itibariyle sorun yoktu. Bugün yayında üyeler bildirdiler bu playerin Chrome'de çalışmadığını söylediler. Tüm Tarayıcılarda çalışabilen bir kod ya da bir player varmı elinizde yardımcı olabilir misiniz bu konuda bana ?
 

gkbrk

webmaster.tc
Katılım
9 Ağu 2012
Mesajlar
1,044
Beğeniler
0
#6
Hocam dün itibariyle sorun yoktu. Bugün yayında üyeler bildirdiler bu playerin Chrome'de çalışmadığını söylediler. Tüm Tarayıcılarda çalışabilen bir kod ya da bir player varmı elinizde yardımcı olabilir misiniz bu konuda bana ?
Flash ile çalışanlar var her tarayıcıya uygun. Jwplayer gibi. Ararsanız tonlarca var.
 

inforesim

webmaster.tc
Katılım
4 Ağu 2012
Mesajlar
2,439
Beğeniler
0
#7