• Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz. Daha fazla bilgi edin.

tab arası geçiş yaptıramadım :(

Konuyu Okuyan Kişiler (0)

inforesim

webmaster.tc
Katılım
4 Ağu 2012
Mesajlar
2,439
Beğeniler
0
#2
Üstadım bu php ile Alakalı bir sorun değil. JS ile yapılması lazım bildiğim kadarıyla tab geçişleri.
 

saintx

webmaster.tc
Katılım
24 Ağu 2012
Mesajlar
111
Beğeniler
0
Konum
Akhisar
#4
hocam şöyle olcak php ile olucak o eminim

misal adam birinci adımı doldurdu ikinciye geçti.ikinciyle birinci arasında gidip gelebilecek

3 ve 4. adımlara geçemeyecek if($_POST['postSubmitDegeri']) şeklinde bi kontrol olacakta ben uykuluyum kafa gitti ondan bi yardımınızı isteyeyim dedim :(
 

inforesim

webmaster.tc
Katılım
4 Ağu 2012
Mesajlar
2,439
Beğeniler
0
#5
hocam şöyle olcak php ile olucak o eminim

misal adam birinci adımı doldurdu ikinciye geçti.ikinciyle birinci arasında gidip gelebilecek

3 ve 4. adımlara geçemeyecek if($_POST['postSubmitDegeri']) şeklinde bi kontrol olacakta ben uykuluyum kafa gitti ondan bi yardımınızı isteyeyim dedim :(
Hocam, Orada post değer kontrol etmek mesele değil o tab geçişini php den dönen hangi sonuç ile yapılacak ? Sen bunu anlamıyorsun, Zaten tab geçişini dönen sonuca göre sağlayabiliyorsan problem yok.
 

saintx

webmaster.tc
Katılım
24 Ağu 2012
Mesajlar
111
Beğeniler
0
Konum
Akhisar
#6
Hocam, Orada post değer kontrol etmek mesele değil o tab geçişini php den dönen hangi sonuç ile yapılacak ? Sen bunu anlamıyorsun, Zaten tab geçişini dönen sonuca göre sağlayabiliyorsan problem yok.
formdaki submit elementinde değer varsa bide sessiondaki önceki adımın post bilgileri varsa işlem yapacak hocam

asama1sonrakiAdim
asama2sonrakiAdim
asama3sonrakiAdim
 

inforesim

webmaster.tc
Katılım
4 Ağu 2012
Mesajlar
2,439
Beğeniler
0
#7
formdaki submit elementinde değer varsa bide sessiondaki önceki adımın post bilgileri varsa işlem yapacak hocam

asama1sonrakiAdim
asama2sonrakiAdim
asama3sonrakiAdim
Tamam işte tam bu noktada anlaşamıyoruz, O kısımın yazımı sana kalmış zaten kolay kısım o, Bizim sana dediğimiz js ile 2. seviyeye atlatmayı yapabiliyormusun ? Yani bu şartlar olmadan, Hiç şartsız tamam a basınca 2 .adıma atlıyor mu ?
 

egebilisim

webmaster.tc
Katılım
9 Ağu 2012
Mesajlar
348
Beğeniler
0
Konum
Ege-Aydın
#11
Arkadaşlar sorunun çözümünü yukarıda yazmıştım aslında... İleri ye tıklayınca 2. part a geçmesi için, o butona onclick java kodu yazılacak.

buton kodunun içine onclick="osTab('2');" kodu eklemesi yeterli arkadaşın. Haksız mıyım?